Werkwijze

UW VISIE

Ambiance Events is een fullservice evenementen-organisatie en gespecialiseerd in totaalconcepten waarbij het 'onderdompelen' van de bezoeker centraal staat. We bieden uitsluitend maatwerk concepten gebaseerd op uw visie, waar we het tijdens een kennismaking graag uitgebreid over hebben.

CONCEPTING

Na een oriënterende kennismaking werken we op basis van uw gedachtegoed en eventuele specifieke wensen een maatwerk aanbod uit. Hierin bepaalt u zelf uw mate van betrokkenheid. Afhankelijk van uw wensen adviseert Ambiance Events u over de mogelijkheden.

VORMGEVING

Wanneer uw maatwerk concept naar tevredenheid is uitgewerkt vertalen we dit naar een passende vormgeving. Ambiance Events draagt indien gewenst zorg voor de volledige vormgeving, productie en uitvoer van een gethematiseerde marketingpromotie-campagne.

ORGANISATIE

Bij Ambiance Events hebben we uitgebreide ervaring in de productie van grote en kleine evenementen. Graag ontzorgen we u bij voorbereiding in budgettering, vergunningen, het creëren van draaiboeken en de uiteindelijke projectuitvoering.