top of page
Springland elementen5.png
Springland elementen6.png
Springland elementen.png
Springland elementen4.png
Springland elementen7.png
Springland elementen2.png
Springland elementen4.png

onbeperkt springen

Welkom bij Springland, het allerleukste indoor springkussenfestival van Limburg!

 

In 2025 transformeren maar liefst tweemaal sporthallen tot een springwereld voor jong en oud. Onbeperkt springen voor één prijs op springkussens in alle kleuren en formaten!

Stramproy

Sporthal Grenslibel

donderdag 2 januari

vrijdag 3 januari

zaterdag 4 januari

Susteren

Sporthal Reinoudhal

donderdag 6 maart

vrijdag 7 maart

zaterdag 8 maart

LET OP:

Onderstaande informatie heeft betrekking op de edities van 2024. Meer informatie over edities 2025 volgt op later moment.

praktische info

Tijdens Springland Festival kan jong en oud onbeperkt komen springen tussen 10:00 en 17:00 uur.

De entreeprijs is €7,50 per persoon. Voorkom dat je voor een uitverkochte deur staat en koop vooraf je ticket via de webshop!

Springland elementen3.png
Springland elementen4.png

veelgestelde vragen

 • Wanneer is Springland geopend?
  Je kunt op de volgende dagen komen springen van 10:00 tot 17:00 uur. Stramproy Sporthal de Grenslibel donderdag 2 januari vrijdag 3 januari zaterdag 4 januari ​ Susteren Sporthal Reinoudhal donderdag 6 maart vrijdag 7 maart zaterdag 8 maart
 • Waar vindt Springland plaats?
  Het festival wordt in 2025 georganiseerd op de volgende locaties: Stramproy donderdag 2 t/m zaterdag 4 januari Sporthal De Grenslibel, Burgemeester Smeijersweg 4 te Stramproy ​ Susteren donderdag 6 t/m zaterdag 8 maart Sporthal Reinoudhal, Reinoud van Gelderstraat 61 te Susteren
 • Waar kan ik parkeren?
  Bij de evenementlocatie is parkeren alleen toegestaan in de daarvoor aangewezen parkeerlocaties. Volg hiervoor de wegbewijzering rondom de locatie en aanwijzingen van verkeersregelaars. Langs de weg parkeren is niet toegestaan, om onveilige situaties te voorkomen. Woont u relatief dichtbij? Dan adviseren we u met de fiets te komen. Nabij de ingang van Springland is een voldoende ruimte voor het parkeren van fietsen.
 • Voor welke leeftijd zijn de springkussens geschikt?
  Springland is voor alle leeftijden, maar het leukst voor kinderen t/m 12 jaar. Er zijn luchtkussens voor de allerkleinsten en voor degene die wat meer actie zoeken. Begeleiders dienen zelf in te schatten in hoeverre kinderen begeleiding nodig hebben. Let op: voor de grote stormbanen geldt een minimumlengte van 1 meter.
 • Waar kan ik tickets kopen?
  Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor €7,50 per stuk (exclusief service- en transactiekosten) via de online ticketshop. Aan de dagkassa zijn deze tickets alleen beschikbaar als het evenement die dag niet is uitverkocht.
 • Op welke manieren kan ik tijdens het evenement betalen?
  Het is mogelijk om contant, met pinpas of contactloos te betalen.
 • Wie heeft er allemaal een ticket nodig?
  Iedereen die Springland bezoekt dient hiervoor de entreeprijs te betalen. Ook voor volwassenen is het een groot feest, staat de verwarming aan en is een terras ingericht. Een uitzondering geldt voor kinderen die niet nog zelfstandig lopen, zij mogen gratis mee naar binnen.
 • Mag ik zelf eten of drinken meebrengen?
  Het is niet toegestaan zelf eten of drinken mee te brengen. Op de ingerichte terraslocaties bieden we een assortiment aan warme en koude dranken, festivallekkernijen en warme soep. Hiervoor zijn aan de kassa consumptiemunten verkrijgbaar voor €2,20 per stuk.
 • Mag ik met schoenen aan in de sporthal?
  Het is niet toegestaan de sporthal te betreden met buitenschoenen. Bij de entree zijn schoenhoezen verkrijgbaar waarmee betreden wel is toegestaan. Het achterlaten van schoenen is op eigen risico, voor verlies en/of diefstal is de organisatie niet aansprakelijk.
 • Kan ik reserveren voor een kinderfeestje of groepsarrangement?
  Springland heeft geen specifieke groepsarrangementen. Natuurlijk kun je wel met groepen het evenement bezoeken.
 • Huisregels
  Bij het betreden van Springland conformeert elke bezoeker zich aan de huisregels, ter bevordering van veiligheid en kwaliteit van het evenement. De huisregels zijn te vinden aan de entree en via deze link.
Springland elementen8.png

organisatie

Springland is een initiatief van Ambiance Events en Bas Attractieverhuur, beide Weerter ondernemingen gespecialiseerd in organisatie en facilitering van publieksevenementen.

Springland elementen4.png

contact

Springland elementen4.png

Bedankt! Bericht verzonden.

Springland elementen9.png

in beeld

bottom of page