Springland elementen5.png
Springland elementen6.png
Springland elementen2.png
Springland elementen4.png

onbeperkt springen

Welkom bij Springland, het allerleukste indoor springkussenfestival van Limburg!

 

Op maandag 28, dinsdag 29 en woensdag 30 december 2020 transformeert Sporthal De Grenslibel in Stramproy tot een springwereld voor jong en oud. Onbeperkt springen voor één prijs op springkussens in alle kleuren en formaten!

Springland elementen.png
Springland elementen4.png
Springland elementen7.png

praktische info

Springland vindt plaats op 28, 29 en 30 december 2020, dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur. Het festival wordt georganiseerd in Sporthal De Grenslibel, Burgemeester Smeijersweg 4 te Stramproy.

 

De entreeprijs aan de kassa is €4,00 per persoon. Vroege vogels die voor 11:00 uur arriveren krijgen direct 1 euro korting per persoon!

Springland elementen3.png

veelgestelde vragen

Springland elementen4.png

Wanneer is Springland geopend?


Je kunt komen springen op maandag 28, dinsdag 29 en woensdag 30 december 2020, dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur.
Voor welke leeftijd zijn de springkussens geschikt?


Springland is voor alle leeftijden, maar het leukst voor kinderen t/m 12 jaar. Er zijn luchtkussens voor de allerkleinsten en voor degene die wat meer actie zoeken. Begeleiders dienen zelf in te schatten in hoeverre kinderen begeleiding nodig hebben.
Mag ik zelf eten of drinken meebrengen?


Het is niet toegestaan zelf eten of drinken mee te brengen. In de sporthal mag niet geconsumeerd worden. Op de ingerichte terraslocaties bieden we een assortiment aan warme en koude dranken, festivallekkernijen en warme soep. Hiervoor zijn aan de kassa consumptiemunten verkrijgbaar voor de toegankelijke prijs van €1,50.
Kan ik reserveren voor een kinderfeestje of groepsarrangement?


Springland heeft geen specifieke groepsarrangementen. Wel ontvangt iedereen die voor 11:00 uur binnen komt een korting van 1 euro per persoon op de entreeprijs.
Hebben volwassenen/begeleiders ook een ticket nodig?


Iedereen die Springland bezoekt dient hiervoor de entreeprijs te betalen. Ook voor volwassenen is het een groot feest, staat de verwarming aan en is een terras ingericht.
Waar kan ik parkeren?


Springland wordt gehouden in sporthal De Grenslibel, Burgemeester Smeijersweg 4 te Stramproy. Bij de evenementlocatie is parkeren alleen toegestaan in de daarvoor aangewezen parkeerlocaties. Volg hiervoor de wegbewijzering rondom de locatie en aanwijzingen van verkeersregelaars. Langs de weg parkeren is niet toegestaan, om onveilige situaties te voorkomen. Woont u relatief dichtbij? Dan adviseren we u met de fiets te komen. Nabij de ingang van Springland is een voldoende ruimte voor het parkeren van fietsen.
Op welke manieren kan ik betalen?


Naast contant betalen worden aan de kassa alle kaartmogelijkheden geaccepteerd en is het mogelijk mobiele en contactloze betalingen te voldoen. Vanwege het tijdelijke karakter van de kassa-inrichting wordt voor digitale transacties €0,25 per transactie in rekening gebracht.
Huisregels


Bij het betreden van Springland conformeert elke bezoeker zich aan de huisregels, ter bevordering van veiligheid en kwaliteit van het evenement. De huisregels zijn te vinden aan de entree en via deze link.
Mag ik met schoenen aan in de sporthal?


Het is niet toegestaan de sporthal te betreden met buitenschoenen. Bij de entree zijn schoenhoezen verkrijgbaar waarmee betreden wel is toegestaan. Tevens is een locatie ingericht om schoenen op te bergen, zodat er ongestoord gespeeld en gesprongen kan worden. Het achterlaten van schoenen is op eigen risico, voor verlies en/of diefstal is de organisatie niet aansprakelijk.

Springland elementen8.png

organisatie

Springland is een initiatief van Ambiance Events en Bas Attractieverhuur, beide Weerter ondernemingen gespecialiseerd in organisatie en facilitering van publieksevenementen.

Springland elementen4.png

contact

Springland elementen4.png

Bedankt! Bericht verzonden.

Springland elementen9.png

in beeld

Springland 2020-2 poster A3.jpg